Charlotta Grönberg

Fitinity Training – henkilökohtaista valmennusta

Alue:

Espoo, Helsinki, Vantaa, Kauniainen

Esittely:

Heippa! Olen 31-vuotias sosiaalipsykologi ja personal trainer Espoosta. Muutostyöstä minulla on yli 8 vuoden työkokemus, ja paljon olen siinä ajassa nähnyt ja kuullut. Mielen ja kehon hyvinvointi kulkevat usein käsi kädessä – yhdessä voimme katsoa, minkälaista henkilökohtaista valmennusta juuri sinä kaipaat tavoitteesi saavuttamiseksi! Salitreenitaustaa minulla on takana jonkin verran, HIIT-tyyppisistä harjoituksista samoiten löytyy kokemusta.  Asiakkaat ja ystävät kuvaavat minua lempeäksi mutta jämäkäksi – olen hyvä kuuntelija ja osaan ottaa valmennustilanteen haltuuni, jotta asiakas voi keskittyä täysin omaan rooliinsa yhteistyössämme.

Arki on usein melko kiireistä; perheen, työn, harrastusten ja levon yhteensovittaminen vaatii hyvää suunnittelua. Tästä on henkilökohtaista kokemusta hyvinkin paljon. Vapaa-aikani vietän perheeni ja koirieni parissa. Salitreenit puolisoni kanssa ovat arjessani henkireikä. Haluan, että myös asiakkaani tapa liikkua sopii hänen elämäänsä ja tuo siihen vastapainoa ja riemua, eikä lisää stressiä. Silloin halu liikkua pysyy yllä, ja tulosta syntyy.

Mikäli kuulostan sinulle sopivalta tyypiltä, otathan minuun yhteyttä joko tekstarilla tai sähköpostilla. Sitan sinulle heti, kun tapaamisieni välissä on aikaa.

Koulutus ja kurssit:

Valtiotieteiden kandidaatti / sosiaalipsykologia ja psykologia
ACE personal training certificate vuonna 2019
Liikuntalääketieteen perusopinnot 2019

Monia lyhyempiä täsmäkoulutuksia henkiseen ja fyysiseen hyvinvointiin pienemmiltä osa-alueilta.

Palvelut:

Tarjoan asiakkaan kanssa yhdessä räätälöityjä valmennuspaketteja sekä netin kautta että kasvotusten tapahtuvana ohjauksena. Valmennukseen voi kuulua ohjausta urheilun parissa, treeniohjelmien laadintaa ja päivitystä sekä ravinto.konsultaatiota. Olemme aina päässeet asiakkaan kanssa yhteisymmärrykseen paketin laadusta ja hinnasta – sovitaan siis yhdessä sinulle sopiva paketti, tai lähdetään liikkeelle kokeilukerran kanssa!

Hinnasto:

60min ohjausta 59€ yksinään ostettuna, valmennuspaketeissa pakettitarjouksia

Kielet:

Suomi, Ruotsi, Englanti

Yhteystiedot:

Charlotta Grönberg

Puhelinnumero: 044 5298135

Sähköposti: charlotta@fitinitytraining.com

Kotisivut: www.fitinitytraining.com

Facebook