Antti Ahokanto

DREAM, HARD WORK, SUCCESS – Helsinki, kantakaupunki

Personal Trainer Helsinki, kantakaupunki

Esittely:

Moikka, olen 34-vuotias helsinkiläinen, jolle liikunta ja varsinkin kuntosaliharjoittelu on intohimo. Mikään ei voita tunnetta, jonka saavutat onnistuneen treenin jälkeen!

Nuoruuteni juoksin pallon perässä maila kädessä tai ilman, mutta nykyisin minuun törmää kuntosalilla monena päivänä viikossa. Lisäksi kokemusta kertyi 15 vuoden verran salibandy erotuomaroinnista aina salibandyliigasta asti. Pitkäaikainen haave toteutui ja pääsin työskentelemään urheilun ja hyvinvoinnin pariin, jotka ovat minulle sydäntä lähellä. Halu nähdä ihmisten onnistuvan sekä ylittävän itsensä motivoi minua valmennuksessa suuresti! Sinun onnistuminen on minun onnistuminen!

Olen valmistunut Trainer4You:n EHFA Personal Traineriksi 2015.

Koulutus / Kurssit:

Trainer4You hyvinvointivalmentaja
Trainer4You kuntosalivalmentaja
Trainer4You Personal Trainer

Palvelut:

Valmennusfilosofiani pähkinänkuoressa – aina henkilökohtaista ja sinun tarpeittesi mukaista. Painotan ja opetan harjoitteiden/liikkeiden tekemistä oikein teknillisesti, turvallisesti ja kohdelihas painoitteisesti. Harjoittelun pitää olla sinulle miellyttävää, kunhan olet valmis antamaan kaikkesi! Valmennukset tapahtuvat kuntosalilla, ulkona tai muussa ympäristössä tilanteiden tai harjoitteen mukaisesti.

Alkuun pääsemme haastattelun kautta, jossa kartoitan nykyisen tilanteesi ja asetamme tavoitteen! Lisäksi käymme läpi terveys tilanteesi, ruokailutottumuksesi sekä muut valmennukseen vaikuttavat tekijät. Pidämme yhteyttä viikoittain ja seuraamme kehitystä.

Jos  siis etsit liikuntaan uutta kipinää, haluat muokata kehoasi lihaksikkaammaksi tai kiinteämmäksi vai tavoitteletko pysyvää painonpudotusta niin MINÄ olen sinua varten! Teen myös urheilijoille ja urheiluseuroille räätälöityjä lihaskunto-, kestävyys- ja aerobisiavalmennuksia kauteen valmistautuessa ja sen aikana. Pienryhmille vedän niin sisä- kuin ulkotreenejä vuoden ympäri!

Hinnasto:

Kertavalmennukset alk. 39€
Kuukausivalmennukset alk. 125€/kk

Yhteystiedot:

Antti Ahokanto

0456390310

ptanttia@gmail.com

Kotisivut / Facebook