Ville Siukkola

Ville Siukkola Training, Tampere, Pirkkala, Kangasala

Ville Siukkola Training, Tampere, Pirkkala, Kangasala

Esittely:

Olen Ville Siukkola, kokenut liikunta- ja ravintovalmentaja Tampereelta. Päätyökseni olen tehnyt valmennuksia yksilöille sekä ryhmille jo 6 vuotta. Oma näkemykseni hyvinvointiin ja tulokselliseen treeniin lähtee fyysisestä aktiivisuudesta, ravinteikkaasta ruokavaliosta, riittävästä levosta ja rentoutumisesta sekä rennosta elämänasenteesta.

Oma harrastuneisuuteni koostuu laajasta kirjosta liikuntaa ja urheilua. Juniorivuosina harrastin kilpahiihtoa, suunnistusta, jalkapalloa ja yleisurheilua. Kilpailemisen jäätyä, kuvioihin jäi harrastusmielessä kestävyyslajit lähes kaikissa muodoissaan. Myös lihaskuntoharjoittelu aerobisen liikunnan ohella on aina kuulunut olennaisena osana harjoitteluuni, painottuen kahvakuula-, kehonpaino- ja perinteiseen voimaharjoitteluun.

Nykyään omat treenini koostuvat tasaisesti sekä voima- että kestävyysharjoittelusta. Laajan harrastustuneisuuden lisäksi pyrin myös jatkuvasti kouluttamaan itseäni ja kehittämään tietotaitoani jotta pystyn asiakkailleni tarjoamaan parasta mahdollista palvelua.

Tämä kokemus ja monipuolinen koulutus takaavat asiakkailleni vankat tukipilarit tavoitteidensa saavuttamisessa yhdessä minun kanssa.

”Ammattimainen, monipuolinen, innostava, luotettava, rauhallinen, vaativa mutta reilu, huomioi kaikki”. Näillä sanoilla asiakkaani ovat minua kuvailleet. Asiakkainani on ollut kuntoilijoita ja urheilijoita, vasta-alkajia ja jo kokeneita treenaajia, painonpudottajia ja lisää lihasta kaipaavia, kävelijöitä ja maratoonareita. Lähtökohdat ovat siis hyvin erilaisia ja jotta jokaisen tavoitteet saavutettaisiin toteutetaan jokainen valmennus aina yksilöllisesti.

Mikä ikinä tavoitteesi onkin niin yhteistyöllä pääsemme varmasti sinne. Ota rohkeasti yhteyttä ja anna minun auttaa sinua saavuttamaan tavoitteesi!

Koulutus / kurssit:

Liikuntaneuvoja (Varalan urheiluopisto)
Personal Trainer (Fisaf)
Kuntosaliohjaaja (Fisaf)
Bodyweight training coach level1 (Compact fit)
Foamroller ja fascia ohjaaja (Natural bootcamp)
Juoksutekniikkavalmennus (Elixia)
Kuntonyrkkeilyohjaaja (SNL)
Useita koulutuksia ravitsemuksesta

Palvelut:

Personal training
Ravinto- ja harjoitusohjelmat
Pienryhmävalmennukset (juoksukoulut, hiihtokoulut, bootcampit jne.)
Ryhmätunnit (kehonpainoharjoittelu, foamroller, kahvakuula)

Vahvuuteni:
Voimaharjoittelu, kehonpainoharjoittelu, kahvakuula, kestävyysharjoittelu, hiihto-ja juoksutekniikat, painonhallinta, kehonhuolto, foamroller

Hinnasto:

Esimerkkejä hinnoistani:
5x Personal training valmennuspaketti 325€
10x Personal training valmennuspaketti 635€

3kk Etävalmennus 59€/kk

Enemmän hintoja löydät nettisivuiltani www.vs-training.fi

Ensimmäinen tapaaminen on aina ilmainen eikä sido sinua mihinkään joten laita viestiä ja katsotaan yhdessä millainen valmennus olisi sinulle paras ratkaisu.

Kielet:

Suomi, Englanti

Yhteystiedot:

Ville Siukkola

0415449863

ville@vs-training.fi

Kotisivut / Facebook