Tiina Ekman

Sinun Valintasi- Personal Trainer & Ravintovalmentaja Tiina Ekman

Alue:

Tampere

Esittely:

Haluatko pudottaa painoasi pysyvästi? Haluatko saada liikunnan pysyväksi osaksi arkea? Olen Personal Trainer & Ravintovalmentaja. Valmennan ihmisiä kohti pysyvää painonhallintaa ja aktiivisempaa arkea. Voin auttaa myös sinua kohti tavoitettasi & hyvää oloa.

Yritykseni nimi on Sinun Valintasi. Haluan korostaa ihmisen omia arjen valintoja. Ne luovat meistä sen mitä olemme. Haluatko opetella tekemään hyvinvointisi kannalta parempia valintoja? Voin auttaa sinua siinä.

Haluan valmentaa erityisesti elämäntapamuuttujia ja kestävyysurheilijoita. Harrastan itse juoksua ja triahlonia. Haluan valmentaa asiakkaitani terveys edellä kehoa kuunnellen. Haluan opettaa valmennettailleni myös kehon huoltoa. Valmennuksissani huomioidaan kokonaisrasitus.

Yksilövalmennuksen lisäksi pidän juoksukouluja ja painonhallintaryhmiä. Yksilövalmennus voi asiakkaan toiveiden mukaan sisältää liikunta- tai ravintovalmennusta. Hinta määräytyy valmennuskertojen mukaan. Painonhallinta- ja juoksuvalmennusta on mahdollisuus saada myös etänä.

Tutustu nettisivuihini ja blogeihini. Pyydä rohkeasti lisätietoaja ja aloita suunta kohti parempaa oloa!

Koulutus ja kurssit:

Personal Trainer/Trainer4you
Ravintovalmentaja/Trainer4you
Foamroller koulutus
Sairaanhoitaja/AMK

Palvelut:

– Henkilökohtainen liikunta-ja ravinto valmennus
– Painonhallinta ryhmävalmennus & etävalmennus
– Juoksukoulut & juoksuvalmennus
– Triahlonvalmennus
– Kehonhuolto
– Liikuntapienryhmät: Lihaskunto- ja huoltoharjoittelu

Hinnasto:

Kts. Nettisivut

Yhteystiedot:

Tiina Ekman

Puhelinnumero: 0400776400

Sähköposti: sinunvalintasi@pt-tiinaekman.fi

Kotisivut: www.pt-tiinaekman.fi

Facebook: https://www.facebook.com/Sinun-Valintasi-Personal-Trainer-ja-Ravintovalmentaja-Tiina-Ekman-1566072473428710/notifications/