Petteri Avola

Petteri Avola Pro-Energy, Nokia, Ylöjärvi, Tampere

Petteri Avola Pro-Energy, Nokia, Ylöjärvi, Tampere

Esittely:

Terve! Tarvitsetko itsellesi ammattilaisen näyttämään tien kohti tavoitteitasi?

Olen Petteri Avola, Nokialla asusteleva Personal Trainer. Kokemusta valmennustyöstä minulla on 7,5 vuotta. Perusluonteeseeni kuuluu voimakkaasti halu auttaa toisia ihmisiä, ja tästä johtuen olen erittäin luotettava ja sitoutunut valmentaja Sinulle.

Haluan, että Sinä onnistut, koska Sinun tarpeesi ovat minulle aidosti tärkeitä. Vaadin valmennettavaltani sitoutumista yhteiseen projektiimme, ja omalla sitoutumisellani annan sinulle avaimet onnistumiseesi varmasti. En päästä sinua sieltä mistä aita on matalin, vaan uskon pitkäjänteiseen työhön onnistumisten saavuttamiseksi.

Minulta et saa rivistä napattuja ravitsemussuunnitelmia, vaan jokaisen asiakkaani kanssa teemme hyvin tarkan seulonnan terveydentilasta ja erilaisista oireista joista olet kärsinyt. Näitä ongelmia lähdemme yhdessä avaamaan terveellisen ja monipuolisen ravitsemuksen avulla, emmekä jätä mitään kiviä kääntämättä matkalla vireämpään huomiseen. Ravitsemus on ollut viimeiset vuodet minua erityisesti kiinnostava asia, ja olenkin jatkamassa opintojani seuraavaksi funktionaalisen lääketieteen parissa.

Valmennusasiakkailleni kuuluu valmennuspakettiin myös erittäin tärkeää mentaalivalmennusta Life Coachin/NLP-valmentajan johdattamana.

Uskon liikunnan harrastamisen monipuolisuuteen, ja tämän vuoksi valmennankin asiakkaitani niin kestävyysharjoittelun kuin lihaskuntoharjoittelun maailmaan unohtamatta palauttavien harjoitteiden ja -toimenpiteiden merkitystä kunnon kehittymiselle.

Maustan mielelläni harjoitteluasi toiminnallisella lihaskuntoharjoittelulla, Bodyweight -harjoittelulla ja kahvakuulaharjoittelulla. Näistä kaikista lajeista ihminen oppii huiman paljon oman kehon heikkouksista ja kehitystarpeista.

Minut tapaat työntouhussa asiakkaideni kanssa hiihtoladulta opettelemasta hiihdon tekniikkaa, juoksemasta pitkin metsäpolkuja, uimasta uimahallissa, kuntosalilta opastamassa oikeaa suoritustekniikkaa ja tsemppaamasta asiakkaitani onnistumaan. Ruokavalioasioissa koen olevani asiantuntemukseni ytimessä.

Mikäli nämä asiat ovat ne joita Sinä etsit, ota rohkeasti yhteyttä ja kerro minulle mitä Sinä haluat saavuttaa.

Koulutus:

* Fisaf Personal Trainer, Varalan Urheiluopisto liikuntaneuvoja (oppisopimus)

* Tesku- Maraton Trainer Finland koulutus

* Compactfit bodyweight ohjaajakoulutus level 1 (syksyllä 2015 level 2)

* Spartan bodyweightohjaajakoulutus

* Spartan kahvakuulaohjaajakoulutus

* Foamroller ohjaajakoulutus

* Useita koulutuksia ravitsemuksesta.

Hinnasto:

* 2 tapaamista / kk 245 €

* 4 tapaamista / kk 295 €

* Ravintovalmennus alk. 150 € / kk

Kielet:

Suomi ja englanti

Yhteystiedot:

Avoinyhtiö Pro-Energy

Jääskenkatu 4 c 9

37120 Nokia

info@pro-energy.fi

044 3404717

Kotisivut / Facebook / Blogi