Joni Haapaniitty

FitMentor, Tampere

FitMentor Tampere

Esittely:

Tampereen FitMentor on yhden miehen yritys, joka tuottaa laadukkaita personal training palveluita ammattimaisella asenteella. Palveluissani korostetaan henkilökohtaisuutta ja helppoa toteutusta. Autan Sinua saavuttamaan tavoitteesi olivat ne sitten kiinteytyminen ja kilojen karistelu, lihasmassan ja voiman lisäys, kokonaisvaltainen elämäntaparemontti tai energian lisäys arjesta selviytymiseen, niin olet tullut oikeaan osoitteeseen. En väitä olevani koko liikunta-alan asiantuntija, sillä jos tavoitteenasi on cooper tuloksen parantaminen tai oikean uimatekniikan opettelu, niin kehoitan Sinua etsimään sen osa-alueen asiantuntijan. Tietenkin perusasiat ovat hallussani myös kestävyysharjoittelusta vaikka ammattitaitoni pääsee loistamaan kehonmuokkauksessa.

Kehonmuokkaus valmennukseen kuuluvat niin painonpudotus, kehonkoostumuksen muutos eli kiinteytyminen, lihasten kasvatus ja voimanlisäys. Lisäksi kokonaisvaltaiset elämäntaparemontit kuuluvat erikoisosaamiseeni. FitMentor on  Sinulle, joka haluat olla valmennuksessa huomion keskipisteenä!

Ja vielä itsestäni eli olen Joni Haapaniitty, koulutettu Personal Trainer (Trainer4You / EHFA). Toimin Tampereen alueella Personal Trainer -palveluita tarjoavana yrittäjänä. Palveluni ovat henkilökohtaisia ja valmennus ammattitaitoista. Asiakkaitani valmennettaessa lähtökohtaisesti haen aina pysyvää elämäntapamuutosta, koska uskon sen tuottavan asiakkaalle enemmän mielihyvää, kuin nähdä vaivalla tehdyn työn valuvan hukkaan hetkessä. Olen Sinua varten, joka tahdot saada kaiken irti valmennuksesta!

Liikuntataustaa minulla on hieman joukkue urheilulajeista, kamppailulajeista 13 vuotta ja kuntosaliharjoittelun aloitin ammattikoulu ikäisenä. Tuolloin tekeminen meni järjen edelle ja ei se silloin niin vakavaa ollut, mutta hauskaa senkin edestä. Kaiken kaikkiaan salivuosia on takana 10 vuotta ja niistä noin viisi on ollut järjellisempiä. Erikoisosaaminen on vahvasti kehonmuokkaus-valmennusta. Kehonmuokkaus-valmennukseen kuuluvat niin painonpudotus, kehonkoostumuksen muutos eli kiinteytyminen, lihasten kasvatus  ja voimanlisäys.

Vahvuuksiani myös ovat jatkuva tiedonkeruu kuntosaliharjoittelusta ja ravitsemuksesta, sekä mentaalivalmennuksesta. Näin pysyn ajan tasalla koko ajan! Suhtaudun omaan harjoitteluun ja työhöni intohimoiseti!

Koulutus / Kurssit:

Koulutus
Trainer4you Personal Trainer
Trainer4you Kuntosalivalmentaja
Trainer4you Hyvinvointivalmentaja

Palvelut:

Tarjoamani Personal training -valmennus on henkilökohtaista valmennusta juuri Sinulle. Suunnittelen ja rakennan Sinulle parhaiten sopivat ruokavalio- ja harjoitusohjelmat, mitkä pohjautuvat Sinun tavoitteistasi. Ohjaus voi tapahtua salillasi, kotonasi tai missä vaan liikuntaan sopivassa ympäristössä. Ohjelmat voidaan rakentaa myös kotona toteutettavaksi. Ohjelmissa otetaan huomioon mieltymyksesi, terveydentilasi (huomioin siihen liittyvät mahdolliset rajoitukset ) , ruoka-aineallergiat ja ne sovitetaan Sinun arkirytmiisi. Ruokavaliot on suunniteltu helposti toteutettavaksi ja halutessasi saat aterioihin vaihtoehtoja, sekä minulta luovia ideoita ruokien maustamiseen. Erikoisosaamiseni on vahvasti kehonmuokkaus-valmennusta. Kehonmuokkaus-valmennukseen kuuluvat niin painonpudotus, kehonkoostumuksen muutos eli kiinteytyminen, lihasten kasvatus  ja voimanlisäys. Mikäli vaihtoehdoista ei löydy sopivaa, niin otathan yhteyttä ja suunnitellaan ratkaisu, mikä varmasti kattaa tarpeesi.

Hinnasto:

Henkilökohtainen valmennussuhde:

Valmennuksen aloitus tapahtuu yhteisellä näkemisellä. Näkemisen tarkoituksena on keskustella päämäärästäsi ja katsoa yhdistyykö henkilökemiamme. Näkemisen jälkeen lähetän sähköpostiisi alkukartoitus lomakkeen. Lomakkeen ja näkemisellä käydyn keskustelun pohjalta luon suunnitelman, mitä noudattamalla saavutat tavoitteesi. Kehitystä seurataan säännöllisesti viikkoraporteilla ja näkemisillä. Lisäksi yhteyttä ylläpidetään toisiimme sähköpostin ja puhelimen välityksellä, jotta molemmat tietävät tarkasti missä mennään. Valmennussuhde on elävä, mikä tarkoittaa, että harjoitussuunnitelmaa päivitetään aina kehityksen sitä vaatiessa.

Valmennus sisältää yhteisiä tapaamisia aina tarpeen vaatiessa. Valmennusryhmään kuuluessa Sinulle kuuluu etu hankkia lisäohjauksia/tapaamisia alennettuun hintaan. Valmennus soveltuu aloittelijoista aina kokeneempiin konkareihin, jotka haluavat päästä tavoitteisiinsa. Valmennukseen sisältyy valtuus päästä ns.extranettiin, missä näkee oman Personal Trainerin tekemät opas videot suoritustekniikoille.  Valmennus voidaan toteuttaa myös etävalmennuksena, jolloin ei ole väliä, missä päin maailmaa asustelet. Etävalmennukseen kuuluu myös näkemiset, mikäli tulet luokseni.

Valmennuksen sisältö:

-Alkukartoitus (kyselykaavake, ruokapäiväkirja, halutessaan kuntoseurantakuvat.)
-Henkilökohtainen päivittyvä ravinto- ja vaihtuva harjoitusohjelma valmennuksen ajalle.
-Mukana kattava ruokavalio- ja harjoitusopas.
-Rajaton puhelin ja s.posti –tuki koko valmennuksen ajalle.
-Mahdollisuus liittyä yksityiseen facebook-ryhmään, josta saa vertaistukea ja lisää innostusta.
-Viikkoraportointi tulosten seurantaan.
-Tunnukset extranettiin, missä voit katsella rajattomasti minun tekemiä suoritustekniikka videoita liikkeisiin.
-Yhteisiä näkemisiä aina tarvittaessa.
Valmennuksen hinta: 100€ / KK

Personal Training -ACTION kortit:

Personal training -ACTION kortit ovat yhteisiä ohjattuja harjoituksia minun kanssani. Yhteisten saliharjoituksien avulla saat lisää tehokkuutta harjoituksiisi, sekä opit oikean intensiteetin treeniesi läpiviemiseksi, mikä takaa jatkuvan kehittymisesi. Lisäksi opetan sinulle oikeat suoritustekniikat -liikkeisiin ja näin varmistut, että teet kaikein oikein. Kortteja voit ostaa vaikka et kuuluisi valmennusryhmääni ja voit tuoda mukanasi oman treeniohjelmasi,  minkä analysoin ja samalla kuulet ammattilaisen näkemyksen ohjelmastasi ja suunnittelen Sinulle yksilöllisen treenin, niin halutessasi. Valmennuksessani ollessa arvioin tarvitsemasi määrät ohjauksille ja niiden hinnat ovat tavanomaista edullisemmat. Valmennussuhteesta saat parhaan mahdollisen hyödyn, kun otat  yhteisiä tehokkaita treenejä Personal Trainerin kanssa. Yhteiset saliharjoitukset järjestetään Tampereella kuntosali Steel Bodyn tiloissa tai mahdollisuuksien mukaan asiakkaan käymällä kuntosalilla. Ohjattuun harjoitukseen on syytä varata noin 1h – 1h 30min aikaa.
Action kortti kevyt – 5 henkilökohtaista harjoitusta Personal Trainerin kanssa
Tällä kortilla starttaat hyvin harjoittelusi, muun muassa saat kallisarvoista tietoa itse harjoittelusta ja opit suorittamaan tekniikat oikein. Opit harjoittelemaan oikealla intensiteetillä ja näin saat näkyviä tuloksia aikaan, etkä maksa turhaan salimaksuja. Ohjatuilla harjoituksella pääset tavoitteisiin nopeammin, kuin uskotkaan!

Sisältää:

-5kpl ohjattuja tapaamisia.
-Analysoinnin nykyisestä harjoitusohjelmastasi + uudet parannusehdotukset.
-Ammattilaisen suunnittelema yksilöity harjoitus.
-Tunnukset extranettiin, missä voit vielä kotona katsella minun tekemiä suoritustekniikka videoita liikkeisiin.

Hinta: 250€
HUOM! Kortti käytettävä 6kk sisällä ostopäivästä.

Action kortti intensiivi – 10 henkilökohtaista harjoitusta Personal Trainerin kanssa
Tällä kortilla lisäät vielä enemmän nostetta harjoitteluusi ja näiden kymmenen tiukan ohjauskerran jälkeen Sinulla on täydet eväät itsenäiseen harjoitteluun tai olet kokeneempana konkarina saavuttanut uusia näkyviä tuloksia! Näiden kertojen aikana tulet omaksumaan oikean intensiteetin harjoitteluusi, millä viet täysin itsenäisesti harjoittelusi kehittävään suuntaan. Tuplamäärällä harjoituksia, tuplaat myös kehittymisesi!

Sisältää:

-10kpl ohjattuja tapaamisia.
-Analysoinnin nykyisestä harjoitusohjelmastasi + uudet parannusehdotukset.
-Ammattilaisen suunnittelema yksilöity harjoitus.
-Tunnukset extranettiin, missä näkee vielä kotona oikeat suoritustekniikat videolla.

Hinta: 500€

Personal training – Yksittäiset tuotteet

Henkilökohtainen ravinto-ohjelma 120€:

Sinulle räätälöity ravinto-ohjelma. Suunnittelen ravinto-ohjelmat yksilöllisesti vastaamaan juuri Sinun tarpeita ja tavoitteita. Olivat ne sitten rasvanpoltto, lihasmassankasvatus tai haluat vain terveellisen ruokavalion. Suunnittelussa otetaan huomioon makumieltymykset, vuorokausirytmisi ja mahdolliset ruoka-aine allergiat.

Henkilökohtainen harjoitusohjelma 100€:

Sinulle räätälöity harjoitusohjelma. Suunnittelen harjoitusohjelmat yksilöllisesti vastaamaan juuri Sinun tarpeita ja tavoitteita. Suunnittelussa otetaan huomioon mahdolliset rajoitteet. Suunnittelen kuntosalilla suoritettavien ohjelmien lisäksi, erilaisia aerobista kuntoa nostattavia ohjelmia esim.juoksu tai erilaisilla välineillä toteutettavia, kuten kahvakuulalla tai TRX-valjailla. Sinä päätät harjoitusmuodon ja minä toteutan tuloksekkaan suunnitelman.

Ravinto- ja harjoitusohjelma yhdessä 200€:

Sinulle räätälöity ravinto- ja kuntosali ohjelma samassa paketissa.

Kuntosali ohjaus 50€:

Kuntosaliohjelman läpikäyminen kuntosalilla. Voit tuoda mukanasi oman ohjelman tai voin suunnitella yhteisen treenin. Hiotaan tekniikkasi huolella kuntoon tai sen ollessa jo annetaan palaa ja tehdään turvallinen, sekä tehokas treeni. Neuvon aina alkulämmittelystä loppujäähdyttelyyn. Yhden ohjauksen kesto on noin tunnista puoleentoista tuntiin. Takuuvarmaa on, että saat yksilöllisen, tehokkaan, sekä turvallisen treenin.

Kuntosali ohjaus kahdelle henkilölle 100€:

Yhteiset treenit sinulle ja ystävällesi edullisesti. Ohjelman sisältö sama kuin kuntosaliohjauksessa.

Sivuillani vielä valmiita ohjelmia, käy tsekkaa –> http://www.fitmentor.fi/ohjelmat
HUOM! Kaikki hinnat sis. alv 24%

Kielet:

Suomi

Yhteystiedot:

Joni Haapaniitty

0456256909

Joni@fitmentor.fi

Kotisivut / Facebook