Heidi Ilomäki

Personal trainer Heidi ilomäki, sastamala

Esittely:

Olen sertifioitu personal trainer ja asiakaskuntannastani löytyy asiakkaita kaikista ikäluokista ” vauvasta vaariin” ja treenitaustaltaan kovista treenaajista terveysliikkujiin ja painonpudottajista massanlisääjiin. Olen erikoistunut äitiysliikuntaan raskauden aikana ja sen jälkeen, lantionpohjan häiriötilojen kuntoutukseen, vatsalihasten erkauman kuntoutukseen sekä senioriliikuntaan.  Valmennukset niin yksilönä kuin pienryhmissä.

Juuri Sinulle suunniteltu ruokavalio toimii parhaiten. Motivaattorina ruokavalion tilaamiseen voi toimia painonheilahtelu, väsymys, lihasmassan kasvatus, laihdutus, urheilijan tulokselliset tavoitteet tai kadonnut elämänrytmi. Ulkopuolinen ammattitaitoinen henkilö näkee asiat eri perspektiivistä ja osaa nostaa oikeat asiat esiin. Kun ravinto on oikeanlaista, sitä on oikeassa suhteessa ja rytmissä keho toimii, olo on parempi, vireystaso nousee ja treenin tulokset ja palautuminen paranee.

Tavoitteet, lähtötaso ja asiakkaan mieltymykset huomioiden treeni voi koostua niin salitreenistä, tekniikkaharjoitteista, juoksulenkistä kuin vaikkapa kotitreenin läpikäynnistä. PT on mukana kannustamassa, ohjaamassa ja kirittämässä. Asiakkaalla tulee olla itsellä kortti/kertamaksu salille, jossa treenataan.

Personal Trainerina ja ohjaajana olen kannustava, energinen ja positiivinen. Vaikka välillä pitää olla tiukka, on ilon ja onnistumisen kautta saavutettu tulos paljon kestävämpi! Pyrin siis saamaan asiakkaat hyvälle tuulelle ja ennen kaikkea ajattelemaan itsestään positiivisesti. Olen aidosti onnellinen saavutetuista tuloksista ja tuen niiden ylläpitämisessä.

Olen kouluttautunut myös hyvinvointivalmentajaksi. Olen neuvomassa ja tukemassa asiakasta kun elämään lähdetään hakemaan tasapainoa ja kokonaisvaltaista hyvinvointia. Opetan ottamaan vastuuta omasta elämästä ja hallitsemaan omaan arkea.

Koulutus ja kurssit:

  • Äitiysliikunta-akatemian opinnot,
  • Fitfarmin personal trainer-kurssin opinnot,
  • Lukuisat alaan liittyvät täydennyskolutukset vuosien varrella 2005- tämä päivä

Palvelut:

  • Valmennukset yksilönä ja pienryhmissä
  • Bailamama-konseptin tunnit 9Moths, 2Baby ja 4Venus
  • Lantionpohjan häiriötilojen  sekä vatsalihasten erkauman tunnistus ja kuntoutus
  • Ruokavaliot
  • Verkkovalmennukset

Hinnasto:

Esimerkkihintoja  kevät v 2019
yksittäinen PT-tunti 45e sis alv 10%
valmennuspaketit alk 3kk 225e sis alv 10%

Kielet:

Suomi ja Englanti

Yhteystiedot:

Heidi Ilomäki

0458911410

heidi@heidiilomaki.fi

www.heidiilomaki.fi

FACEBOOK ptheidiilomaki