Teemu Ratus

Teemu Ratus Personal Training, Tampere

Teemu Ratus Personal Training, Tampere

Esittely:

Hei, olen Ratuksen Teemu, kolmekymppinen personal training -palvelua tarjoava mies Tampereelta, ja haluan auttaa juuri sinua saavuttamaan tavoitteesi. Jos haluat kehittyä ja saavuttaa paljon, olen sinua varten!

Valmennuksessani tekeminen tapahtuu pilke silmäkulmassa ja hyvällä mielellä. Olen itse tottunut harjoittelemaan kovaa ja pyrin samaan myös valmennuksessa: kannustan jokaisen ylittämään itsensä, ja siinä mielessä olenkin hyvin vaativa.

Osaan ottaa lähtötilanteesi ja tavoitteesi huomioon, mutta tulen vaatimaan valmennuksessa ja tapaamisissa sinulta paljon. Vastineeksi annan myös itsestäni kaiken!

Koulutus:

Olen koulutettu ja lisensoitu personal trainer, kuntosalivalmentaja ja hyvinvointivalmentaja. Olen suorittanut Trainer4Youn personal trainer -koulutuksen, joka on EHFA:n (European Health & Fitness Association) akkreditoima koulutusohjelma. EHFA on Brysselissä sijaitseva kansainvälinen organisaatio, jonka tärkeimpiin tehtäviin kuuluu liikunta-alan koulutusohjelmien standardien laatiminen ja valvonta.

Aiemmalta koulutukseltani olen hydraulitekniikan diplomi-insinööri, joten olen tottunut käyttämään hyväkseni tutkittua tietoa enkä pohjaa valmennustanikaan ”mututuntumaan” tai huhupuheisiin. Olen tehnyt suunnittelutyötä, joten toimistotyön ja istumisen kiroukset ovat minulle tuttuja. Näin ollen osaan valmennuksessani ottaa hyvin huomioon toimistotyöläisen ongelmat ja huomioin myös työn ja arjen muut stressitekijät ja ajankäytölliset haasteet.

Palvelut:

Tarjoan laadukasta valmennusta ja ohjausta kuntoiluun, ravitsemukseen ja kokonaisvaltaiseen hyvinvointiin Tampereen alueella. Olipa tavoitteenasi fyysisen suorituskyvyn viilaaminen huippuunsa tai liikunnan ilon ja terveellisempien elintapojen löytäminen sohvalla makoilun sijaan, minä olen apunasi.

Hinnasto:

Esimerkkejä palveluideni hinnoista alla, valmennuspakettien sisältökuvaus nettisivuillani.

Yksilövalmennukset alkaen 135€/kk

Kuntosaliohjelmat ja kertaohjaukset alkaen 40€

Pienryhmävalmennukset alkaen 95€/kk

Ravintosuunnitelmat ja ohjaukset alkaen 90€

Hinnat sisältävät arvonlisäveron 24 % ja matkakulut 15 kilometrin säteellä Tampereen keskustasta. Mikäli tapaamiset ovat kauempana kuin 15 kilometrin päässä keskustasta, veloitetaan ylimeneviltä kilometreiltä 0,45 €/km. Pienryhmävalmennusten tapaamiset pyritään aina järjestämään 15 kilometrin säteellä Tampereen keskustasta.

Kielet:

Suomi

Yhteystiedot:

Teemu Ratus

0503452667

teemu.ratus@gmail.com

Kotisivut / Facebook