Matti Kataja

Personal Trainer Matti Kataja, Oulu keskusta

Personal Trainer Matti Kataja, Oulu keskusta

Esittely:

Olen Matti Kataja, Trainer4you/EHFA lisensoitu Personal Trainer ja kuntosaliohjaaja. Tavoitteenani on kannustaa asiakasta näkemään liikunta osana hänen elämäänsä ja ymmärtämään sen merkitys ihmisen terveyden ja hyvinvoinnin edistäjänä.

Vahvuuteni personal trainerina on yksilövalmennus, jossa asiakas haastetaan tuloshakuiseen treenaamiseen ja voimatasojen kasvattamiseen. Personal trainerina haluan myös jakaa uusimman tiedon treenimenetelmistä ja pohtia yhdessä asiakkaan kanssa liikkeiden vaikutusmekanismeja hänen harjoitusohjelmassaan.

Tavoitteenani on, ettei treeni koskaan olisi liian ennaltasaneltua kaavioiden seuraamista, vaan ohjelma elää tarvittaessa asiakkaan tarpeiden mukaan. On tärkeää, että harjoitteleminen on hauskaa – tarjoilen siksi asiakkaalle aktiivisesti myös uusia liikkeitä ja treenimetodeja, mikäli se on tarpeellista asiakkaan kehityksen tai motivaation kannalta.

Lihaskuntoreenaus ei saa olla liian mystistä – jokaista liikettä lähestytään tarvittaessa insinöörimäisesti, silti pilke silmäkulmassa.

Koulutus:

Trainer4you/EHFA lisensoitu Personal Trainer ja kuntosaliohjaaja.

Palvelut:

Personal training, kuntosaliohjaus.

Hinnasto:

* Tunti 65e

* PT4 (Neljä ohjattua tuntia+ohjelma) 230e

* PT8 (Kahdeksan ohjattua tuntia+ohjelma) 420e

* Myös DUOt ja pienryhmät!

(Hinnat sis. alv24%. hintoihin lisätään mahdolliset salimaksut.)

Kielet:

Suomi ja englanti

Yhteystiedot:

Matti Kataja

045 279 6878

info@katajapersonaltrainer.com

Kotisivut