Helena Liimatainen

PT Pieniä Tekoja

ALUE:

Tyrnävä, Muhos, Kempele, Liminka, Oulu

Esittely:

Olen nelikymppinen personal trainer ja elintapaohjaaja Tyrnävältä. Teen yksilö- ja ryhmävalmennusta Ukko.fi-kevytyrittäjänä.

Olen entinen sohvaperuna, joka innostui juoksusta päästyään tarpeeksi huonoon kuntoon. Nykyään juoksen lähes päivittäin. Olen juossut useita puolimaratoneja ja yhden kokonaisen. Olen elävä todiste siitä, että liikunnan ilon ja nautinnon voi löytää myös keski-iässä: sohvaperunastakin voi tulla maratoonari!

Koulutus ja kurssit:

Minulla on Trainer4You:n personal trainer -koulutus sekä Pohjois-Pohjanmaan kesäyliopiston elintapaohjaajan koulutus. Lisäksi minulla on kasvatustieteen maisterin ja tuotekehittäjän erikoisammattitutkinnot. Minulla on myös vuosien kokemus vapaaehtoisena auttajana erilaisissa järjestöissä. Viimeksi toimin viiden vuoden ajan synnytystukihenkilönä eli doulana.

Palvelut:

​Tarjoan yksilövalmennusta elintapojen muutoksiin, ravintovalmennusta erilaisiin tarpeisiin sekä pienryhmävalmennusta juoksun aloittamiseen. Palveluni on suunnattu erityisesti ruuhkavuosissa eläville sekä keski-ikäisille ihmisille.

Hinnasto:

Palvelujen sisällöt ja hinnat löydät nettisivuiltani osoitteesta https://www.ptpieniatekoja.com/palvelut

Kielet:

Suomi ja Englanti

Yhteystiedot:

Helena Liimatainen

Puhelinnumero: 0402209327

Sähköposti: ptpieniatekoja@gmail.com

Kotisivut: https://www.ptpieniatekoja.com/

Facebook: https://www.facebook.com/PTPieniaTekoja/