Arttu Kurkela

Personal Trainer Arttu Kurkela, Pohjois-Pohjanmaa

Esittely:

Tarinani treenaamisen parissa alkoi 6-vuotiaana, kun innostuin telinevoimistelusta. Muutama vuosi myöhemmin otin tähän vierelle myös Judoa ja Karatea. Kaikki aikaisempi harrastustoiminta loppui, kun 16-vuotiaana löysin kuntosaliharjoittelun silloisten koulukavereideni kautta.

Olen siitä lähtien treenannut tavoitteelisesti kuntosalilla, mikä tekee tähän päivään mennessä ns. bodarin matematiikan taidoillani laskettuna 12-vuotta. Toki ohessa myös muita liikuntalajeja epäsäännöllisesti kuten lenkkeily ja tennis.

Kuntosaliharrastuksesta onkin muodostunut minulle intohimo ja elämäntapa, jonka uskon näkyvän valmennuksessani. Ryhdyin valmentajaksi halusta auttaa muitakin kohti parempaa henkistä sekä fyysistä hyvinvointia. Voin itsekin sitä paremmin, mitä paremmin ihmiset ympärilläni voivat.

Halusitpa polttaa rasvaa ja kiinteytyä, kehittää lihaskuntoasi ja suorituskykyäsi tai kasvattaa lihasmassaa ja voimaa, niin pystyn toteuttamaan tavoitteitasi tukevan kokonaisuuden. Kun tavoitteet on asetettu, me yhdessä saavutamme ne.

Lähtökohdilla ei ole merkitystä, koska palveluni soveltuvat kaiken ikäisille ja kuntoisille ja tämän huomioin valmennuksessani.

Valmentajana olen vaativa ja jämäkkä, mutta myös kannustava ja aina pilke silmäkulmassa. Olen myös aina täysillä mukana treeneissä ja asiakkaan tukena. Minun valmennuksessani tehdään tulosta!

Koulutus ja kurssit:

Personal Trainer (trainer4you)
Kuntosalivalmentaja (trainer4you)

Palvelut:

Lähivalmennus
Etävalmennus
Pelkät ohjelmat ja ruokavaliot sähköpostiin

Hinnasto:

Lähivalmennus alkaen 69€/kk

Kielet:

Suomi ja Englanti

Yhteystiedot:

Arttu Kurkela

Sähköposti: arttu.kurkela@gmail.com

Kotisivut: https://www.personaltrainerkurkela.com/