Lapin maakunnan Personal Trainerit

Pohjois-Suomen ja Lapin Personal Trainerit

Wordpress Gallery Plugin Free

Etsitkö Personal Traineria?

Personal Trainer Pankin sivuilta löydät kattavan profiilikannan Suomen Personal Trainereista. Kaikki Personal Trainerit sivustolla ovat antaneet itse tietonsa palvelustaan ja ovat sivustolla vapaaehtoisesti. Löydät sivuilta Personal Trainereita eli henkilökohtaisia valmentajia Suomen suurimmista kaupungeista, kuten esimerkiksi Helsingistä, Espoosta, Vantaalta, Lahdesta, Kouvolasta, Turusta, Tampereelta, Kuopiosta, Mikkelistä, Porista, Oulusta ja Rovaniemeltä.

Personal Trainer hinnat

Personal Trainereiden hinnat vaihtelevat trainerin mukaan. Jokaisen Personal Trainerin profiilissa on nähtävillä heidän hinnastonsa tai esimerkkejä niistä. Personal Trainer Pankki ei ole missään vastuussa henkilökohtaisten valmentajien hinnoista ja käytännöistä.

OLETKO PERSONAL TRAINER?

Mikäli olet Personal Trainer ja haluat profiilin sivustolle, voit käydä luomassa sen täyttämällä tietosi hakulomakkeeseen. Täytettyäsi tietosi ne tarkistetaan ja tämän jälkeen sinulle luodaan profiili. Profiilin luodaan yleensä 24 tunnin kuluessa. Profiilin luominen ja sen pitäminen on täysin maksutonta. Voit kysyä lisää asiasta sähköpostilla osoitteesta ptpankki@ptpankki.fi.

Seuraa Personal Trainer Pankkia Somessa

Jotta pysyt parhaiten kartalla siitä, mitä Personal Trainer Pankin sivuilla tapahtuu, kannattaa PT-Pankkia seurailla FacebookissaInstagramissa, Google+ -palvelussa ja Pinterestissä.

Ilmoita ilmoitustaululla

Mikäli et jostain syystä löydä itsellesi sopivan tuntuista Personal Traineria, voit jättää itsestäsi ilmoituksen Personal Trainer Pankin ilmoitustaululle. Halutessasi ilmoituksesi jaetaan Personal Trainer Pankin Facebook sivuilla. Ilmoitustauluun pääset tutustumaan tästä.

YHTEYSTIEDOT

Kysymyksiä sivustoon liittyen tai risuja ja ruusuja voi kirjoittaa sähköpostilla osoitteeseen: ptpankki@ptpankki.fi