Virpi Lautamatti

Fit Therapy Virpi Lautamatti – Varsinais-Suomi, Turku, Kaarina, Raisio, Naantali, Parainen

Fit Therapy Virpi Lautamatti - Varsinais-Suomi, Turku

Kuka/Koulutus:

Olen Virpi Lautamatti ja toimin koulutettuna hierojana/urheiluhierojana sekä Personal Trainerina Varsinais-Suomen alueella. Yritykseni Fit Therapy  sijaitsee Turussa Kupittaan Biocityssä, Tykistökatu 6 B, 3. krs, 20520 Turku.

Tavoitteeni PT:nä on saada ihmiset liikkumaan ja panostamaan lihaskunnon kehittämiseen. Kukapa ei haluaisi enemmän virtaa jokapäiväiseen arkeen ja laihtua siinä sivussa muutaman kilon tai karistaa turhia senttejä vyötäröltä. Laadin sekä harjoitusohjelmia että ravinto-ohjelmia.

Olen toiminnan ihminen ja nykyisessä ammatissani siitä ei todellakaan ole haittaa!! Minut on aikanaan pelastanut raudanluja PT ja haluan laittaa hyvän kiertoon. Personal Trainerin täytyy saada sinusta enemmän irti kuin mitä saisit omin päin. Panosta omaan terveyteen ja hyvään oloon. Don´t wish for it – Work for it.

Palvelut:

Personal Trainer -palvelut räätälöidään asiakkaan toiveiden mukaan. Voit valita joko kuukausipaketin tai omavalintaisen määrän PT-tunteja. Tavoitteesi ja lähtötilanteesi määritteleen palvelun tarpeen eli paras tapa on ottaa yhteyttä ja tulla keskustelemaan vaihtoehdoista.

Hinnasto:

Yksittäinen PT-tunti 55€

1 kk paketti 300€
(sisältää 6 ohjattua treenikertaa, ravinto-ohjelman, harjoitusohjelman sekä konsultoinnin sähköpostitse tai puhelimitse)

3 kk paketti 750€ (voi maksaa osissa)
(sisältää 15 ohjattua treenikertaa, ravinto-ohjelman, harjoitusohjelman sekä konsultoinnin sähköpostitse tai puhelimitse

HIERONTA HINNASTO nähtävissä nettisivuilla.

Kielet:

Suomi ja englanti

Yhteystiedot:

Fit Therapy
Virpi Lautamatti
Tykistökatu 6 B, 3. krs
20520 TURKU

0400-491 992

virpi.lautamatti@fit-therapy.fi

Kotisivut / Facebook