Ville Mononen

personal trainer / valmentaja, Turku

Esittely:

Ville Mononen, kehonrakentaja ja valmentamisen ammattilainen Turusta.

Hyvinvointi-ja urheiluvalmentamisesta minulla on kertynyt kokemusta jo yli 15 vuoden ajalta. Olen pitänyt punttikouluja vasta-alkajille ja valmentanut myös nuoria painonnostajia. Pääasiassa asiakkaani ovat kuntoilijoita, jotka haluavat kiinteytyä, pudottaa painoa, parantaa yleiskuntoa tai saada lisää lihasmassaa. Valmennan myös bikini-ja bodyfitness-, classic bodybuilding- ja men’s physique-kilpailijoita sekä eri lajien kilpaurheilijoita esim. ruokavalioon liittyvissä asioissa.

Erikoisosaamistani on painonnoston lajinostojen sekä apuliikkeiden tekniikkaopetus. Valmennuksessani opit mm. tempauksen, rinnallevedon, työnnön ja kyykyn oikeat nostotekniikat. Painonnostosta kehitetty keppijumppa on myös osa vahvaa osaamistani.

Teen kuntosaliohjauksia Uittamon Kuntopisteellä. Varaa aikasi tai kysy lisää, mrvillemononen@gmail.com. tai kotisivujen ota yhteyttä-lomakkeen kautta.

Olen auttanut satoja naisia ja miehiä pääsemään parempaan kuntoon sekä valmentanut eri lajien kilpaurheilijoita hyvällä menestyksellä. Valmentaminen ja ihmisten auttaminen on minulle sydämen asia!

Koulutus ja kurssit:
Palvelut:
– Kuntosaliohjelmat ja ohjaukset
– Ravintovalmennus
– Kisavalmennukset
– Ohjelmat liikkumiseen ja kuntoiluun

Kielet: Suomi

Etu- ja sukunimi: Ville Mononen

Puhelinnumero: 0443570225

Sähköposti: mrvillemononen@gmail.com

Kotisivut: www.villemononen.com

Facebook: www.facebook.com/villemononencom