Teija Augustin

Kunnolla puhtia, Turku, Kaarina, Lieto, Raisio, naantali

Esittely:

Oletko ajatellut, että kuntoa pitäisi kohottaa, muttet oikein tiedä miten lähteä liikkeelle. Haluaisitko kenties parantaa lihaskuntoasi, mutta kaipaat apua kuntosalilla treenaamiseen tai laitteisiin tutustumiseen?
Vai onko täydellisen elämäntaparemontin aika?
Koskaan ei ole liian myöhäistä aloittaa. Oletpa minkä ikäinen hyvänsä, niin hyvä liikkuvuus sekä kestävyys- ja lihaskunto ovat levon ja ravitsemuksen lisäksi oleellisia tekijöitä hyvinvoinnillemme.
Nuorena ei välttämättä tule vielä ajatelleeksi lihaskunnon merkitystä, mutta varmasti jokainen meistä haluaa toimintakykynsä säilyvän vielä iäkkäänäkin.
Autan sinua mielelläni pääsemään tavoitteisiisi. Yhdessä kaikki on helpompaa, joten otathan rohkeasti yhteyttä!

Itse ”hurahdin” kuntosalilla käymiseen viitisen vuotta sitten, kun oma personal trainerini laati minulle ohjelman ja neuvoi, miten voin treenata oikeaoppisesti. Toimimalla ohjeitten mukaan, huomasin muutoksia nopeasti: kuntoni alkoi kohota, olin paljon iloisempi ja energisempi, ja muutenkin aloin voida kaikin tavoin paremmin. Oman valmentajan myötä oivalsin miten suuri merkitys mm. kehittymisen kannalta on sillä, että tietää miten tulee treenata.
Tästä innostuneena halusin oppia vielä lisää ja ymmärtää itsekin paremmin, miten treenata nousujohteisesti ja tavoitteellisesti. Niinpä hakeuduin Trainer4You:n koulutukseen ja valmistuin kuntosalivalmentajaksi ja personal traineriksi.
Oman kokemuksen ja koulutuksen pohjalta, minulla on siis hyvä käsitys siitä, miten treenata tavoitteellisesti ja kehittyä. Liikkumisesta voi ja pitää nauttia; treenata ei suinkaan pidä ”veren maku suussa” ja väkisin, vaan ilon ja onnistumisten kautta, päättäväisesti kohti tavoitteita.
Kokemuksesta tiedän, että pohjakunnosta riippumatta, säännöllinen ja nousujohteinen harjoittelu, riittävä lepo ja terveellinen ravitsemus tuovat tuloksia, parempaa elämänlaatua ja energisyyttä.
Olen harrastanut urheilua jossain määrin eri muodoissa läpi elämän ja muutaman viime vuoden kuntosali ja golf ovat olleet ”päälajeina”.

Koulutus ja kurssit:

  • Lisensoitu kuntosalivalmentaja, Trainer4You (2018)
  • Lisensoitu Personal Trainer, Trainer4You (2018)
  • Psykologian perusopinnot, Turun yliopisto

Palvelut:

  • Henkilökohtainen valmennus
  • Kuntosaliohjaus
  • Elämäntapamuutokset

Hinnasto:

Henkilökohtainen valmennus:

1 kk / 3 ohjauskertaa    240 €
3 kk / 6 ohjauskertaa    450 €
3 kk / 8 ohjauskertaa    560 €
6 kk / 12 ohjauskertaa  720 €

Kaikki hinnat sisältävät alv 24%.
Lisätunnit sovittavissa asiakkaan tarpeen mukaan.
Huomaathan, että hintoihin ei sisälly mahdolliset liikuntapaikkamaksut.

Kaikki valmennuspaketit sisältävät alkuhaastattelun ja lähtötilanteen kartoituksen sekä tavoitteenmukaisen harjoitussuunnitelman ja -ohjelman. Kolmen ja kuuden kuukauden paketit sisältävät lisäksi ohjelman päivityksen ja tarvittavat väli- ja lopputestit.
Alkuhaastattelu ei vielä sido sinua mihinkään.

Kuntosaliohjaus:

Kuntosaliohjaus     60 € (ei sisällä ohjelmaa)
Kuntosaliohjaus + saliohjelma 95 €

Kielet:

Suomi

Yhteystiedot:

Teija Augustin

044-5250897

kunnolla.puhtia@gmail.com

Facebook