Markku Tikka

ProTrainer-Markku Tikka, Turku, Raisio, Rusko, Etävalmennus

ProTrainer-Markku Tikka, Turku, Raisio, Rusko, Etävalmennus

Esittely:

Olen ammattivalmentaja / personal trainer, joka ohjaa sekä valmentaa tavoitteellisia treenaajia aloittelijoista aina kilpatasolle asti. Olen toiminut valmentajana vuodesta 2008 lähtien ja harrastanut itse kuntosalitreeniä jo noin 17 vuoden ajan. Olipa tavoitteesi polttaa rasvaa, kasvattaa lihasta tai hankkia lisää voimaa ja parempaa kuntoa on luvassa ammattitaitoista ja yksilöllistä valmennusta.

Minut tunnetaan enemmän kehonkoostumuksen muokkaamiseen erikoistuneena valmentajana, mutta myös voimavalmennuksesta löytyy vahva tietotaito sekä kokemuspohja, niin salitreenaajien kuin eri lajien urheilijoidenkin keskuudesta. Omalta kilpataustaltani olen Classic Bodybuilding SM-mitalisti sekä kokenut raw-voimanostaja.

Olen Suomen Fitnessurheilu ry:n lisensioima virallinen valmentaja. ProBody-lehteen olen kirjoittanut artikkeliani vuodesta 2009 lähtien ja minulla on Q&A-ketju suositulla Pakkotoisto.com keskusteluforumilla. Kirjoituksiani on nähty mm. arvostetussa Lihastohtori-blogissa ja oma blogini löytyy kotisivulta.

Personal training palvelua on tarjolla Turussa ja lähialueella, mutta on-line valmennuksessa olevia löytyy ympäri Suomea sekä rajojen ulkopuolelta. Tämän ammattilaisen valmennuksessa et tule pettymään.

Koulutus / Kurssit:

Palvelut: On-Line Valmennus
Personal Training
Rasvanpoltto-ohjelmat
Ruokavaliot
Treeniohjelmat
Fitnesslajien kisavalmennus

Palvelut ja Hinnasto:

Kaikki palvelut ja yksityiskohtainen hinnasto löytyvät kotisivulta.
www.ProTrainer.fi

Kielet:

Suomi

Yhteystiedot:

Markku Tikka

mt@protrainer.fi

Kotisivut / Facebook