Laura Helin

Lempeä training, varsinais-suomi

Alue:

Varsinais-Suomi, Turku, Raisio, Salo, Aura, Pöytyä (lähikunnat)

Esittely:

Lempeä Training on yksilökeskeistä muutosvalmennusta, jonka tavoitteena on pysyvä, yksilön arvoja tukeva elämäntapamuutos. Muutostavoitteet perustuvat asiakkaan tilanteeseen, toiveisiin sekä tarpeisiin.  Lisäksi yksilön arvot ohjaavat tavoitteen asettelua läpi muutosprosessin. Lempeä Training valmennukset sisältävät ravintovalmennusta, liikuntaohjausta (personal trainingia) sekä psyykkistä valmennusta.

Lempeä Trainingin kohderyhminä ovat yksilöasiakkaiden lisäksi myös urheilijat sekä yritykset. Valmennuskokonaisuus suunnitellaan aina kohderyhmänsä mukaisesti, vastaamaan parhaiten asiakkaan tarpeita ja tavoitteita.

Koulutus ja kurssit:

Olen koulutettu personal trainer (FAF), lisensioitu psyykkinen valmentaja (Trainer4you) sekä koulutettu hieroja/urheiluhieroja (Tya Oppilaitokset). Lisäksi olen kauppatieteiden kandidaatti, ja toiminut yrittäjänä valmennus – ja hyvinvointialalla reilu 1,5vuotta. Lempeä Training valmennuskonsepti on syntynyt niin ikään omien kokemusteni pohjalta valmentamisesta, painon pudottamisesta, kilpaurheilusta (Fitness-urheilu) sekä erityisesti psykologisten tekijöiden merkityksestä osana muutosprosessia ja tavoitteiden saavuttamista.

Palvelut:

Pääpalveluni on Lempeä Training 6kk yksilövalmennukset. Yksilövalmennus on erittäin intensiivistä, sillä kontaktitapaamisia tulee joka viikko (kuudelta kuulta yhteensä 24 tapaamista). Asiakkaan näkökulmasta tapaamiset suunnitellaan kuitenkin joustavasti, ja ne voivat sisältää esimerkiksi ravintoneuvontaa, saliohjausta, personal trainingia ja/tai psyykkistä valmennusta. Lisäksi asiakkaan ei tarvitse sopimusta allekirjoittaessaan sitoutua kuudeksi kuukaudeksi, vaan hänelle tarjotaan Lempeä Trainingin toimesta myös mahdollisuus irtisanoa sopimus valmennuksen sisällä sovituin ehdoin.

Lisäksi tarjoan asiakkaan tarpeiden mukaisia, räätälöityjä kokonaisuuksia, yksittäisiä valmennustapaamisia ja -ohjelmia sekä etävalmennusta. Palveluvalikoimaani kuuluvat myös klassinen hieronta sekä urheiluhieronta.

Hinnasto:

Esimerkiksi Lempeä Training 6kk valmennukset kustantavat asiakkaalle 200e/kk (uudelle asiakkaalle ensimmäinen valmennuskuukausi kustantaa 250e, jonka jälkeen 200e/kk). Yksi kuukausi asiakkaalle sisältää 4 kontaktitapaamiskertaa, 4 viikkoraporttia kirjallisine vastauksineen, jatkuvan viestittelyn ja yhteydenpidon, yksilöllisen ravinto – ja treeniohjelman, psyykkisen valmennuksen harjoitteet (+kotitehtäviä) sekä jatkuvan tuen ja sparrauksen. Hintaa räätälöidään asiakkaan tarpeiden mukaan, esimerkiksi mikäli ei koeta tarpeelliseksi tavata joka viikko. Hierontaan on olemassa oma hinnastonsa.

Kielet:

Suomi

Yhteystiedot:

Laura Helin

Puhelinnumero: 0405924495

Sähköposti: lempeatraining@gmail.com

Kotisivut: www.lempeatraining.com

Facebook: https://www.facebook.com/lempeatraining/