Jani Rantala

Koutsin kujeet, Turku, Naantali ja Raisio

Alue:

Turku, Naantali ja Raisio

Esittely:

Moikka kaikki,

Olen 27-vuotias nuori mies, joka elää ja hengittää liikunnallista elämäntapaa. Olen juuri valmistumassa Trainer4you:n personal trainer -koulutusputkesta personal traineriksi, lisäksi luen yliopistossa liikuntalääketiedettä. Olen muuntautumiskykyinen, menestymisen nälkäinen ja innostunut kaveri, joka etsii nyt harjoitusasiakkaita edulliseen hintaan. Tätä tilaisuutta ei kannata ohittaa! Hinnat nimittäin tulevat nousemaan myöhemmin. Haluatko polttaa rasvaa, lisätä lihasmassaa tai sitten vain yksinkertaisesti jaksaa arjessa paremmin, nousta rappuset hengästymättä, kantaa kauppakassit kotiin pidemmänkin matkan tai kehittyä juuri siinä omassa rakkaassa lajissa entistä paremmaksi fysiikkavalmennuksen kautta? Haluatko eroon selkäkivuista tai nukkua paremmin? Oli syy mikä tahansa, valmennuksessa mennään sinun tavoitettasi kohti täysillä töitä paiskien, molemmpin puolin. Lupaan kulkea kanssasi matkan yhdessä. Työskentelen tällä hetkellä 6 asiakkaan kanssa, minulla on vielä pari paikkaa jäljellä.

Laita viestiä heti, vaikka epäröisit – kerron sinulle lisää ilman sitoumuksia: koutsinkujeet@gmail.com tai soita / laita viestiä whatsappilla: 0458872238

Minuun voit tutustua juuri avatun kotisivuni kautta http://www.koutsinkujeet.fi. Tulen lisäämään materiaalia tulevaisuudessa sosiaaliseen mediaan.

Innolla yhteydenottoasi odottaen,

Jani Rantala
Koutsin kujeet

Koulutus ja kurssit:

-Trainer4you personal trainer, lisensoitu ja auktorisoitu personal trainer (EREPS- ja ATP-rekisteri)
– Liikuntalääketieteen perusopinnot 25op (vastaa noin ½ vuoden täysipäiväistä opiskelua) meneillään, tämän jälkeen myös aineopinnot 35 op  (vastaa noin 8 kuukauden täysipäiväistä opiskelua)
– Liikuntapsykologian perusopinnot 25 op (vastaa noin ½ vuoden täysipäiväistä opiskelua)

Palvelut:

Yksilöllisesti räätälöidyt valmennuskokonaisuudet, niin lähi- kuin etävalmennusta. Valmennus pitää sisällään osia myös ravinnosta ja psyykkisestä suorituskyvystä.

Hinnasto:

Käy tutustumassa kotisivuihin

http://www.koutsinkujeet.fi

Kielet:

Suomi, English

Yhteystiedot:

Jani Rantala

0458872238

koutsinkujeet@gmail.com

http://www.koutsinkujeet.fi