Anette Huila

Hyvinvointivalmentaja, Turku, Kaarina, Raisio, Naantali, parainen

Alue:

Turku, Kaarina, Raisio, Naantali, Parainen

Esittely:

Anette on Joogaohjaaja, Personal Trainer, Kosmetologi ja Bloggaaja. Hän on suuren elämänmuutoksen kokenut, oravanpyörästä lennähtänyt, elämisen konkari. Anette tietää mitä on elää sairaanakin. Blogissa, Temppelin Emäntä, omia kokemuksia ja vinkkejä hyvinvointiin. Iloista, elämänmyönteistä ja rentoa meininkiä. Herkullisia reseptejä, puhdasta ruokaa, mielekästä liikuntaa. Liikkumista luonnossa, joogaa, tanssia, voimaharjoittelua – hyvinvoivan arjen iloja. Tule mukaan, opetellaan yhdessä voimaan paremmin!

Olen FAF – (Fitness Academy of Finland) lisensoitu, sekä APT – /EPRES –  (Suomi ja Eurooppa) auktorisoitu Personal Trainer.
Teen Sinulle tarpeidesi mukaisen ruokavalion, sekä ohjeet mieleiseen liikuntaan. Voit syödä tavallista kotiruokaa ja liikkua vaikkapa luonnossa. Oman vatsasairauden kautta minulla on valmiudet vaativammankin vatsan ruokavalion ohjaukseen, sekä monipuolisena liikunnan harrastajana, löydämme varmasti juuri sinulle sopivaa liikuntaa.

Joogatunnillani opetellaan rentoutumaan, hengittämään ja kuuntelemaan omaa kehoa. Tarvitset vain maton, välineitä emme käytä. Fyysinen voima ja notkeus kehittyvät pikkuhiljaa. Kehoa ohjataan asanoihin lempeästi kuunnellen kehon tuntemuksia, juuri itselle sopivasti. Tärkein ei ole se miltä näyttää, vaan se miltä tuntuu. Keskittyminen kehontuntemukseen on opeteltava. Olet yksin itsesi kanssa. Jooga kuuluu kaikille, kokoon, ikään tai notkeuteen katsomatta.

Tule mukaan, opetellaan yhdessä voimaan paremmin! <3

– Anette –

www.temppelinemanta.fi

Koulutus ja kurssit:

~ FAF-APT- EPRES Personal Trainer
~ Joogaohjaaja
~ Cidesco/Sky Kosmetologi
~ Kaupan esimiehen erikoisammattitutkinto
~ Johtamisen erikoisammattitutkinto

Kielet:

suomi, ruotsi, englanti

Yhteystiedot:

Anette Huila

0503881701

anette.huila@temppelinemanta.fi

www.temppelinemanta.fi

www.facebook.com/temppelinemanta