Päivi Griffin

Päivitys40, Jyväskylä, Muurame, Äänekoski

Esittely:

Heippa!

Olen Päivi, 45-vuotias Personal Trainer Jyväskylästä. Tiedän kokemuksesta, kuinka vaikeaa omia tapojaan ja tottumuksiaan on muuttaa, mutta tiedän samalla myös, ettei se ole mahdotonta. Tavat ovat opittuja taitoja, joten niistä voi oppia myös pois.  Oma elämäntapamuutokseni ei mennyt ihan helpolla. Olen lentänyt nenälleni niin monta kertaa, etten enää ole pysynyt laskuissa mukana ja noussut taas ylös ja taistellut paljon vanhoja toimintatapojani vastaan. Löysin kuitenkin itselleni sopivan tyylin, ja opettelu muuttui tavaksi.

Tiedän mitä on treenata tavoitteellisesti, sillä harrastin yleisurheilua lapsesta nuoreksi aikuiseksi saakka, ollen oman ikäisten SM-tason urheilija. mutta tiedän myös mitä on, kun jopa kävelylle lähteminen on vaikeaa ja ahdistavaa.

Tavoitteenani on auttaa ihmisiä ymmärtämään, että liikkuminen ja ravinto ovat kertakaikkisen tärkeitä, jotta me voimme elää mahdollisimman pitkään hyvää, tervettä ja tasapainoista elämää. Me kaikki olemme erilaisia ja meille kaikille ei sovi samat liikunta- tai ruokailutavat, eikä onneksi tarvitsekaan. Jokaiselle löytyy se oma juttu, mikä tuottaa hyvää mieltä ja oloa ja tätä lähden kanssasi etsimään. Liikunta ja sopiva ravinto vaikuttavat myös positiivisesti stressiin ja mieleen. Pieniä muutoksia tekemällä tulet huomaamaan, kuinka olosi paranee ja stressitasosi laskee, koska jaksat arjessasi paremmin.

Jos koet, että olisin sinun tarpeisiisi sopiva valmentaja, ota ihmeessä yhteyttä ja lähde matkalle päivittämään se paras versio itsestäsi!

Koulutus ja kurssit:

Trainer4You Kehittävän Harjoittelun Perusteet
Trainer4You Kuntosalivalmentaja
Trainer4You Personal Trainer

Palvelut:

Yksilö- ja pienryhmävalmennus.

Hinnasto:

Määräytyy sisällön mukaan, lisätietoja kotisivuiltani

Lisää hintoja verkkosivullani www.paivitys40.fi

Kielet:

suomi, englanti

Yhteystiedot:

Päivi Griffin

040 170 9099

paivi@paivitys40.fi

www.paivitys40.fi

https://www.facebook.com/paivitys40/