Laura Helin

Lempeä Hierontapalvelut/Koulutettu hieroja ja urheiluhieroja Laura Helin

Laura Helin

Alue:

Varsinais-Suomi, Turku. Käyntiosoite Maariankatu 2, 20100 Turku.

Esittely:

Lempeä Hierontapalveluiden lähtökohtana on tarjota yksilön tarpeisiin räätälöityä urheilu- ja klassista hierontaa sekä tarvittaessa käyttää hieronnan tukena myös muita menetelmiä, kuten esimerkiksi kinesio- tai urheiluteippausta, fascia- eli lihaskalvokäsittelyä, triggerpiste-hoitoa, passiivisia venytyksiä ja mobilisoivia otteita.

Lempeä Hierontapalvelut kuuluvat osaksi ”Lempeä Training” yrityskonseptia, jossa liiketoiminnan ydin koostuu asiakkaan kokonaisvaltaisen hyvinvoinnin ylläpidosta ja sen edistämisestä. Asiakas nähdään kokonaisuutena, johon vaikuttavat fyysisen kunnon ja kehon toiminnallisuuden lisäksi asiakkaan psyykkinen kunto. Liiketoiminnan tavoitteena on ymmärtää ihminen kokonaisuutena, suunnitella hoitojakso asiakasta parhaiten palvelevalla tavalla sekä antaa yksilölle tarvittavat työkalut oman hyvinvoinnin edistämiseksi arjessa.

Hierontapalveluista vastaa koulutettu hieroja ja urheiluhieroja Laura Helin, joka on myös Lempeä Training valmennuskonseptin kehittäjä ja omistaja.

Koulutus / Kurssit:

Olen koulutettu hieroja/urheiluhieroja (Tya Oppilaitokset), auktorisoitu personal trainer (FAF) sekä lisensioitu psyykkinen valmentaja (Trainer4you). Lisäksi olen kauppatieteiden kandidaatti, ja toiminut yrittäjänä valmennus – ja hyvinvointialalla reilu 1,5vuotta.

Hinnasto:

HIERONTAPALVELUT – HINNASTO

 • 30MIN       25e
 • 45MIN       35e
 • 60MIN       45e
 • 90MIN       60e

  LAHJAKORTIT – HINNASTO
  LAHJAKORTIT

 • 30MIN                   5x 20e = 100e
 • 45MIN                   5x 30e = 150e
 • 60MIN                   5x 40e = 200e
 • 90MIN                   5x 55e = 275e

Kuulutko Valviran terveydenhuollon rekisteriin:

Kyllä

Yhteystiedot:

Laura Helin

Puhelinnumero: 040-592 4495

Sähköposti: lempeatraining@gmail.com

Kotisivut: https://www.lempeatraining.com/hieronta

Facebook: https://www.facebook.com/lempeatraining/