Pirkanmaan hierojat

Hierojat Lempäälä, Nokia, Tampere

Luo oma hieroja profiili

ETSITKÖ HIEROJAA?

Personal Trainer Pankin sivuilta löydät kattavan profiilikannan Suomen hierojista. Kaikki hierojat sivustolla ovat antaneet itse tietonsa palvelustaan ja ovat sivustolla vapaaehtoisesti. Löydät sivuilta hierojia muun muassa Suomen suurimmista kaupungeista, kuten esimerkiksi Helsingistä, Espoosta, Vantaalta, Lahdesta, Kouvolasta, Turusta, Tampereelta, Kuopiosta, Mikkelistä, Porista, Oulusta ja Rovaniemeltä.

HINNAT

Hierojien hinnat vaihtelevat hierojan mukaan. Jokaisen hierojan profiilissa on nähtävillä heidän hinnastonsa tai esimerkkejä niistä. Personal Trainer Pankki ei ole vastuussa hierojien hinnoista ja käytännöistä.

OHJEET

Alueen nimeä klikkaamalla pääset tutustumaan kyseisen alueen hierojan tarjontaan ja etsimään itsellesi sopivimman ja parhaimman hierojan. Pääset profiileihin klikkaamalla urheiluhierojan kuvaa. Mikäli haluat olla hierojaan yhteydessä, löydät jokaisen hierojan yhteystiedot heidän profiileistaan.

OLETKO HIEROJA?

Mikäli olet hieroja ja haluat profiilin sivustolle, voit käydä luomassa sen täyttämällä tietosi lomakkeeseen. Täytettyäsi tietosi ne tarkistetaan ja tämän jälkeen sinulle luodaan profiili. Profiilin luodaan yleensä 24 tunnin kuluessa. Profiilin luominen ja sen pitäminen on täysin maksutonta. Voit kysyä lisää asiasta sähköpostilla osoitteesta ptpankki@ptpankki.fi.

SEURAA PERSONAL TRAINER PANKKIA SOMESSA

Jotta pysyt parhaiten kartalla siitä, mitä Personal Trainer Pankin sivuilla tapahtuu, kannattaa PT-Pankkia seurailla Facebookissa ja Instagramissa.