Anu Keskitalo

Personal trainer ja ravintovalmentaja Anu Keskitalo, Oulu, Taivalkoski, verkkovalmennukset

Esittely:

Moikka!

Olen 32-vuotias FAF personal trainer ja 3pienen lapsen äiti, joka harrastaa monipuolisesti liikuntaa ja valmennan pt-asiakkaita ja ravintovalmennuksia Pohjois-pohjanmaalla. Tarjoan asiakkaille vinkkejä kehittävään ja monipuoliseen treeniin kuten myös kiireisen arjen ja liikunnan yhdistämiseen meille tavallisille ihmisille. Pidän haasteista ja treenarina olen huumorintajuinen ja positiivinen mutta jämäkkä valmentaja 🙂

Mikäli kaipaat apua salille tai kotitreeniin tai vinkkejä paikalleen polkevaan treeniin niin ota yhteyttä niin jutellaan lisää. Olen huoltanut asiakkaita synnytyksen jälkeen (erkauma) ja raskaanaolevia sekä juoksijoiden vaivoihin ja selkäongelmiin monet asiakkaat ovat saaneet apua kuntouttavasta valmennuksesta. Olitpa aloittelija tai jo kokenut salillakävijä niin ota rohkeasti yhteyttä!

Koulutus ja kurssit:

AMK Restonomi
FAF Kuntosaliohjaaja
FAF Ravintovalmentaja
FAF Personal trainer (auktorisoitu)

Lisäksi kouluttaudun mahdollisuuksien mukaan lisää ja psyykkinen valmennus on yksi kohta, johon seuraavana aion panostaa ja oppia.

Palvelut:

-Elämäntapamuutokset
– Ravintovalmennus
– Pt- palvelut
Verkossa ja henkilökohtaisesti

Hinnasto:

Esimerkkihintoja mm;
3kk Ravintovalmennus paketti 90e/kk (sis. henkilökohtaisen suunnitelman ja ohjeistuksen, ruokavalion sekä valmentajan tuki ja seuranta)
3kk pt-paketti (sis henkilökohtaisen  saliohjelma(t)ja 10xyhteistreenit) 240e/kk + mahdollinen ruokavalio tavoitetta tukemaan + 30e

Ota yhteyttä ja kysy lisää, suunnittelen ohjelmat aina yksilöllisesti tavoitteesi ja mieltymystesi mukaan

Kielet:

Suomi, englanti

Yhteystiedot:

Anu Keskitalo

0449816977

ptjaravinto@gmail.com

https://www.facebook.com/personaltrainerkeskitalo/