Jani Lehtilä

BodyTrainer Jani Lehtilä

Alue:

Turku – Lähivalmennus, Koko Suomi – Etävalmennus

Esittely:

Olen 1994 syntynyt kehonrakennusta ja voimailua harrastava ammattitaitoinen personal trainer, ravintoasiantuntija ja hyvinvointivalmentaja, jolle on kertynyt tuhansia valmennustunteja matkan varrella.
Olen toiminut 4 vuotta arvostetussa liikunta – ja hyvinvointikeskus Elixiassa Turun länsikeskuksessa.
Tämän neljän vuoden taipaleen aikana, minulla on ollut lukuisia tyytyväisiä onnistujia, jotka eivät vain ole muuttanut elämäänsä kuukaudeksi vaan saavuttanut lupaavan ja kestävän elämäntapamuutoksen.

Hyvä Personal trainer tekee kaiken mahdollisen työn puolestasi jotta onnistuisit parhaalla ja helpoimmalla mahdollisella tavalla tavoitteessasi.
Sinulle siis jää treeni- ja ravinto-ohjelmien noudattaminen ja näissäkin Personal trainer on tukemassa sinua aina kuin mahdollista.

Otetaanpa hauskanen esimerkki.

Talonrakentajankin on vaikeaa rakentaa taloa ilman tarvittavia piirustuksia tai rakennuksen tukemiseen tarvittavia tukipilareita, jotka estävät taloa sortumasta.
Toki voit tehdä itsellesi nämä piirustukset, mutta se veisi huomattavasti aikaa ja jaksamista itse talonrakentamisesta, jotenka voisi olla yksinkertaisempaa, varmempaa ja järkevämpää ulkoistaa tämä ammattilaisen käsiin.

Teen siis sinulle juuri toiveidesi mukaiset “piirustukset”, avustan sinua talosi rakentamisessa ja lupaan toimia tukipilarinasi aina kun vain minua tarvitset!

Koulutus ja kurssit:

FAF Gym instructor
FAF Personal trainer
4 vuotta Elixiassa Personal trainerina
Tuhansia valmennustunteja
Satoja henkilökohtaisesti suunniteltuja toimivia ravinto- sekä treeniohjelmia
Lukuisia onnistumistarinoita tyytyväisiltä ihmisiltä

Palvelut:

Lähivalmennukset:

Lähivalmennuksiin kuuluu ravinto- ja treeniohjelmat, näiden muokkaukset, aktiivinen kehityksen seuranta sekä kaikki mahdollinen tuki ja apu helpottamaan sinua matkasi varrella:

Motivaatio 30 – 30 x 60min tapaamista

Perus 10 – 10 x 60min tapaamista

Kevyt 4 – 4 x 60min tapaamista (Valmennuksen testaaminen, ei sisällä ohjelmia)

_______________________________________________________________

Etävalmennukset:

Netin, sähköpostin, whatsappin ja vaikka facebook messengerin välityksellä tapahtuva valmennus jossa valmentaja pitää huolta kehityksestäsi asut sitten missä päin tahansa Suomea.

E-Personal training – Ruokavalio, treeniohjelmat, ohjelmien muokkaukset, viikottainen kehityksen seuranta, kuukausittainen tarkempi kehityksen tsekkaus ja tavoitteiden asettelu sekä rajaton tukipalvelu.

Ruokavalmennus – Ruokavalio, ohjelman muokkaus, viikottainen kehityksen seuranta, kuukausittainen tarkempi kehityksen tsekkaus ja tavoitteiden asettelu sekä rajaton tukipalvelu.

Hinnasto:

Hintavertailu:

Motivaatio 30 – 189€/kk – 8 erää  –  Normaali keskiarvo vastaavalle valmennukselle olisi muualla – n. 230-250€/kk – 8 erää

Tiivistettynä valmennuksissani siis minimoidaan hinnat sille tasolle, että ne sopisivat kaikkien kukkarolle.

Kielet:

Suomi

Yhteystiedot:

Jani Lehtilä

Puhelinnumero: 0451312300

Sähköposti: jani@bodytrainer.fi

Kotisivut: https://www.bodytrainer.fi/

Facebook: https://www.facebook.com/Bodytrainerjani/