Mikke Hernetkoski

Safir Fitness Personal Training

ALUE:

Mikkeli, Mäntyharju, Hirvensalmi, Juva

Esittely:

Safir Fitness on suomalainen urheilu-, hyvinvointi- ja vähittäismyyntialan yritys. Filosofiamme perustuu haluun tehdä asiat oikein, sekä ihmisen motivoimiseen parhaan mahdollisen lopputuloksen aikaansaamiseksi. Safir Fitness aloitti vuonna 2016 tarjoamalla PT verkkovalmennuksia Suomessa. Nykyisin olemme maailmanlaajuisesti tuotteita myyvä fitness alan brändi. Käytettävissämme on muutama Personal Trainer, sekä kuntosaliharjoitteluun, kehon muokkaamiseen ja elämäntapamuutoksiin erikoistuneita henkilöitä.

Yrityksen kotipaikkakunta on Mikkeli, ja henkilökunta on tällä hetkellä sijoittunut Mikkeliin.

Koulutus ja kurssit:

Trainerit ovat joko läpäisseet Personal Trainerin ja/tai kuntosaliohjaajan koulutuksen tai omaavat useiden vuosien mittaisen syvällisen perehtymisen työhön.

Palvelut:

– Täydellinen kehonmuokkausohjelma
Ohjelmassa traineri paneutuu täydellisesti sinun yksilökohtaisiin tarpeisiisi ja tavoitteisiisi. Sitoudumme yhdessä saavuttamaan vaativimmatkin tavoitteesi kehosi muokkaamiseksi, fyysisen kunnon kehittämiseksi ja hyvinvoinnin saavuttamiseksi. Tavoitteesi voi olla laihduttaminen, ryhdin/virheasentojen korjaaminen, lihasmassan kasvattaminen, vanhoista vammoista yli pääseminen, tai haluat vain oppia tekemään kuntosaliharjoitteet oikein ja turvallisesti. Tekemällä asiat sinulle optimaalisesti sopivalla tavalla tulemme saavuttamaan tavoitteesi nopeasti.

Ohjelmaan sisältyy 1-3 tunnin mittainen alkukonsultaatio ja tutustuminen, yksilökohtainen treeniohjelma, ruokavalio-ohjeistus, harjoittelutekniikoiden läpikäyminen, perehdytys kehonhuoltoon ja yhteistreeni (75€). Tämän jälkeen voit varata yksilövalmennustunteja ohjaajan kanssa aina halutessasi jolloin seuraamme edistystäsi ja teemme tarvittaessa muutoksia ohjelmaasi (25€).

– Yksilövalmennustunti –
Yksilövalmennustuntteilla harjoittelet tavoitteellisesti, monipuolisesti ja turvallisesti ohjaajan kanssa kohti omia tavoitteitasi. Tämä pitää sisällään vähintään tunnin mittaisen harjoittelun kuntosalilla, yleisurheilukentällä tai vaikka kotonasi, elämäntilanteestasi ja tavoitteistasi riippuen. (35€)

Hinnasto:

– Täydellinen kehonmuokkausohjelma
75,00€ (lisäksi yksilövalmennustunnit 25€/kerta tarpeidesi mukaan)

– Yksilövalmennustunti
35,00€

Kielet:

Suomi ja Englanti

Yhteystiedot:

Mikke Hernetkoski

Puhelinnumero: 0407172797

Sähköposti: info@safirfitness.com

Kotisivut: www.safirfitness.com

Facebook: https://www.facebook.com/safirfitnessofficial/